Stue før og etter

Presentasjonen av boligen din er viktig når du skal selge.  

- Vær litt vågal når du skal selge bolig. Jeg er lut lei av hvite flater og klin like leiligheter. Ikke vekker det spesielt stor oppmerksomhet når mye blir seende likt ut i boligannonsene og prospektet heller, sier Aktiv Eiendoms boligekspert, Karianne Amlie. 

Amlie forteller at hun ofte råder selgere til å både finne frem malerkosten og hyre inn stylinghjelp i salgsprosessen. 

Stue før og etter styling

- Jeg elsker kontraster ved bruk av farger. Bildene blir så fine, særlig ved hjelp av innleide stylingmøbler i tillegg. Enkle grep som maling og styling viser seg ofte å bli en investering fremfor en kostnad, tipser Amlie. 

Hos Aktiv Grønland/Bjørvika samarbeider de med egne malere og stylister på huset. Bildene fra leiligheten i Nordahl Bruns gate 18 i Oslo-sentrum er et godt eksempel på hvordan de raskt kan forvandle ett hvitt og litt kjedelig utgangspunkt til trendy og fresht - uten at det trenger å koste skjorta. 

- Mitt tips er å være litt dristig i fargevalget - her har vi blant annet lekt oss med en av vårens store trendfarger, Warm Blush, på soverommet. I tillegg har vi gitt den åpne stue/kjøkkenløsningen ekstra karakter med fargen Skyggeblå. Dette sammen med tidsriktige stylingmøbler gjorde resultatet utrolig lekkert, sier Amlie. 

For noen selgere kan det også være lønnsomt å investere enda litt mer i oppussing før salg. Leiligheten i Eiriks gate ble forvandlet fra utdatert til stilren, etter råd fra megler. Her hyret de inn både snekker og stylist. 

stue før og etter styling

- Vi tømte leiligheten og sparklet over glassfiberstrien, slik at vi fikk slette vegger. Det ble lagt ny duk i himling. I tillegg ble alle overflater malt. Til slutt stylet vi, forteller Amlie. 

Oppgraderingen av leiligheten kostet til sammen 70 000 kroner. Stylingen kostet 11 000 kroner. Leiligheten ble solgt til kanonpris. 

- Det viktige her er at selger satt igjen med en helhetsfølelse av at megleren gjorde alt hun kunne for å forvalte formuen hennes på best mulig måte, avslutter Amlie.

Soverom før og etter

Soverom - etter 

Kjøkken før og etter

Stue/kjøkken - før 

Stue/kjøkken - etter

Stue/kjøkken - etter

Går du med et oppussingsprosjekt i magen? Vi kan hjelpe deg på veien. Sjekk pris og søk lån til oppussing.

Kilde: Aktiv Eiendom