Den meste komplette oversikten over din sparing

Smartspar en sparetjeneste som gjør at du får bedre kontroll og oversikt over hvordan du sparer: på bankkontoer, i fond og dine pensjonsordninger. Du velger selv hva du vil ha med i oversikten - det er du som har regien.

Smartspar gir deg kontrollen over din egen sparing og fremtid!

Se dine eksakte pensjonstall

Har du tenkt over hva du ønsker å få i pensjon når den tid kommer? I løpet av arbeidslivet vil mange av oss ha jobbet flere steder, og disse arbeidsgiverne setter av penger underveis som du får når du blir pensjonist. Vi henter pensjonstallene dine fra Norsk Pensjon så du enkelt kan se eksakt hvor mye du har opptjent.

Ved hjelp av pensjonskalkulatoren i Smartspar får du også oversikt over hva du eventuelt må spare privat i tillegg for å leve den pensjonisttilværelsen du ønsker.

Start sparing

Med Smartspar er det enkelt å starte sparing, og det er inspirerende å følge utviklingen. Du kan se hvordan sparepengene dine utvikler seg over tid, og du kan enkelt gjøre endringer dersom du ønsker det.

Husk at sparing i fond bør ha et langsiktig perspektiv - at verdiene vil svinge underveis, men mest sannsynligvis gi god avkastning over tid.

Slik kommer du i gang

  1. Last ned Smartspar
  2. Logg inn med BankID
  3. Godkjenn at vi henter dine pensjonstall fra Norsk Pensjon
  4. Gratulerer - du er i gang og får full oversikt!