Smålån, kreditt og refinansiering er vanligere enn du kanskje tror. For mange av oss vil det dukke opp behov for penger vi ikke allerede har – en eller flere ganger i livet. Det kan være til tannlegeregningen som ble høyere enn forventet, bilen som må ha nye vinterdekk eller hvis du reiser spontant med gjengen på den storbyferien dere har snakket om. Da kan det være enkelt å dra kredittkortet. Kanskje tenåringen har vokst ut av barnerommet og trenger alt nytt av møbler, eller det dukker opp et tilbud på noe du har ønsket deg lenge, som du bare må slå til på. Da er det et ærlig valg å ta opp et forbrukslån.

 

Det er når forbrukslånene og kredittkortregningene blir mange og fordelt hos flere tilbydere at det fort blir dyrt og uoversiktlig. Det mest lønnsomme for deg er ofte å samle all kreditt og eventuelle forbrukslån til ett lån. Hva med å legge all spenning til noe morsommere enn til høye renter og avdrag og velge et lån du kan puste ut med? På den måten bedrer du også din likviditet, og får bedre kontroll over økonomien din.

For å samle og refinansiere dyr kredittkortgjeld og forbrukslån kan et Refinansieringslån være en god løsning. Vårt lån er et forbrukslån med lavere rente og du kan selv velge hvor lang nedbetalingstiden skal være. Du vil også spare både penger og energi gjennom å samle alt på ett sted.