Nå blir Q Control enda bedre. Når du logger inn i begynnelsen av juni vil du se et nytt og forbedret design. Flere av funksjonene vil også være oppdatert som for eksempel transaksjoner og informasjon rundt aktiviteter generelt på kortbruk. I tillegg vil det være enklere å finne fram på nettsidene.
Hva er nytt? 
  • Administrator vil også kunne se spesifikke innbetalinger, rente og gebyrer. Dette vil du finne under faner ved siden av transaksjoner. Eksportfunksjonen til regnskap for rente og gebyrer vil også bli forbedret. 

  • Filterfunksjonene er også oppdatert og det vil gi deg flere muligheter for filtrering i en rapport. Reiseregninger vil få en forbedret funksjonalitet hvor administrator enklere kan få ut forskjellige reiseregninger som er gjort hos de ansatte med alt av tilhørende kvitteringer.

  • På samme måte som funksjonaliteten i Q Control vil forbedres, vil det nå også bli enklere for kortholdere å bruke Q Business Sør-appen for reiseutlegg.

  • Bedriften vil også få mulighet til å legge inn transaksjonsinformasjon som er hjelpsom for dem. Dette kan for eksempel brukes til å knytte et utlegg til forskjellige avdelinger, prosjekt eller kostnadssteder sammen med en standard kontoplan som brukes internt. All denne informasjonen vil komme med når administrator eksporterer ut transaksjoner. Funksjonaliteten ligger i Q Control under Innstillinger - Utgiftskoder

Vi håper du blir fornøyd med den nye versjonen av Q Control.Priseksempel Q Business Black

Eff.rente 40,06 % v/15.000,- o/12 mnd. Kostnad 2.826,39 kr. Totalt 17.826,39 kr.